Alla inlägg under maj 2007

Av BeaTris - 26 maj 2007 19:33

Hann ju bara vara hemma några timmar tidigare innan jag var på språng igen. Idag var det nämligen dags för M i klassen att gifta sig men det var bara jag, C & S som var där & tittade. M var jättefin i sin klänning som hon fått uppsydd med hjälp av sin svärmor. Överdelen/livet var i ett gräddvitt jättefint tyg som är 60 år gammalt. Underdelen/kjolen var i vinrött satinliknande tyg med lite lagom släp & en hel del vidd. Det mörka håret var lockat & uppsatt i en fin håruppsättning & så hade hon en fin pärltiara. Det går inte att beskriva ringen, men den är verkligen utöver det vanliga, sååå fin. Specialgjord så ingen annan lär ha en likadan.


Vi hade ju tänkt ta några cider hemma hos S medans bröllopsgästerna & brudparet åt middag & tårta & sen ansluta oss till festen. Men vi kände att vi inte skulle smälta in så C & S bestämde sig för att gå ut & jag valde att åka hem. Kanske låter tråkig men även om det är två urgulliga tjejer så är dom ca 10-12 år yngre än mig & jag är inte på något utepartyhumör så därför känns det bättre hemma . Men jag tror dom klarar sig utan mig.


Kram E

Av BeaTris - 26 maj 2007 12:34

Igår var det en sån Fredag då jag inte hade några planer alls. Satt ju här & var totalt föreberedd på att spendera kvällen här framför datorn & i soffan.....ovasett vilket så skulle jag bli ensam. Trodde jag ja. Klockan  var väl strax efter fem då jag började fundera på något ätbart. Men då ringde mobilen.....hoppar alltid lika högt om den ligger för nära, ligger den längre bort så undrar jag vad fasen det är som låter. Har Bonnie Tyler´s låt I need a hero som signal, den riktiga alltså. Så det kan ta ett tag innan jag uppfattar vad det är som låter, speciellt med annan musik omkring mig också.


Det var A som ringde.....igen. Trodde han i det läget var på väg hem till sig med barnen. Han undrade vad jag skulle göra. Ingenting, sitta här blev väl svaret. Då säger han: "Ta på dig trosor & kläder & kom hit" Som om jag sitter utan kläder vid datorn, skulle inte tro det. Frågade varför, då hade han ordnat barnvakt, hans flickor skulle sova hos en kompis. Blev väldigt positivt överraskad & han behövde inte be två gånger. Fixade iordning lite & tog första bästa tåg dit. Kändes riktigt bra att träffas igen. Jag tror han kände det också.


Nu har jag kommit hem & hunnit med att städa hos marsvinen, dom fick vara ute lite idag.....det gillade dom misstänker jag. Har nu ätit lunch & accepterat lite kommentarer & även svarat på dom. Nu ska jag sitta här en stund innan jag ska duscha & göra mig iordning för att åka till en kompis som också ska gå på bröllopet. Får verkligen hoppas vädret håller i sig ett tag till.


Kram E

Av BeaTris - 25 maj 2007 16:46

Travis - Love will come trough


If I told you a secret
You won't tell a soul
Will you hold it and keep it alive
Cause it's burning a hole
And I can't get to sleep
And I can't live alone in this lie

So look up
Take it away
Don't look da-da-da- down the mountain

If the world isn't turning
Your heart won't return
Anyone, anything, anyhow

So take me don't leave me
Take me don't leave me
Baby, love will come through it's just waiting for you

Well I stand at the crossroads
Of highroads and lowroads
And I got a feeling it's right

If it's real what I'm feeling
There's no makebelieving
The sound of the wings of the flight of a dove

Take it away
Don't look da-da-da down the mountain
If the world isn't turning
Your heart won't return anyone anything anyhow...

So take me don't leave me
Take me don't leave me
Baby, love will come through it's just waiting for you

So look up
Take it away
Don't look da-da-da- down

If the world isn't turning
Your heart won't return anyone anything anyhow...

So take me don't leave me
Take me don't leave me
Baby, love will come through it's just waiting for you

Love will come through
Love will come through
Love will come through

Av BeaTris - 25 maj 2007 14:37

En sak som jag tänkt på många gånger är det här med ICE - In Case Of Emergency. Har så många gånger tänkt lägga in det i mobilen, för man vet ju aldrig.....något kan hända när som helst & vore det då inte bra om ens anhöriga underrättades så fort som möjligt. Jag har nu lagt in 3 ICE poster i mobilen, följt av vem det är & telefonnummer dom kan nås på. Förhoppningsvis behövs dom inte användas men om nu olyckan skulle vara framme så kanske det kan underlätta lite för den som hjälper mig.

Gjort en liten omröstning/undersökning om detta, svara gärna.


Kram E

Av BeaTris - 25 maj 2007 07:45

Fredag.....sista dagen i skolan för denna vecka. Vi gör inget vettigt längre känns det som. Lär väl sluta runt lunch idag igen trots att det står 14.30 på schemat. Men det är ju inte fy skam att komma hem tidigt. Får nog försöka uppbåda lite energi för dammsugning.....det känns som jag har burspån i hela lägenheten. Brorsan med hund var ju här i Söndags & då var vovven väldigt nyfiken på marsvinen. Det ledde till att dom två sprätte runt en massa spån ut på golvet, som sen fastnade i pälsen & han drog i kring det. Behöver dessutom städa buren igen. Så det lär jag nog roa mig med i eftermiddag.


Igår kom J över en sväng. Hon hade visserligen varit hemma från jobbet men skulle gå idag så då tyckte jag väl att det inte var så farligt. Dom skulle visst ut med husvagnen i helgen. Premiär för i år. Vi har pratat lite om att jag & ungarna kanske skulle följa med någon helg, kan ju vara kul om det blir av.


Ungarna ja.....snart är det Söndag & då kommer dom igen. Jag längtar redan, köpte varsin burk med kulor åt dom igår. Glaskulor har tydligen blivit en fluga igen.....i alla fall här. Det spelas om dom, kulor byter ägare, ägare förlorar kulor, ägare vinner kulor men ibland sker även rättvisa byten. K fick ju sitt första gäng förra veckan & I vart då lite avis på att hans var i hennes ögon lite finare. Så då dealade dom, hon fick två av hans & han fick hela fem av hennes.....ganska bra affär. Visserligen satt jag intill & såg till så hon inte lurade honom. Får väl se nu vad som säger om sina nya burkar, det var lite blandat i & i varje burk fanns det 85 kulor varav två stora. Lite blandad kompott & inte likadana i båda burkarna, så det lär nog bytas kulor på Söndag.


Kram E

Av BeaTris - 24 maj 2007 15:59

Då har jag fått "domarna" i varje ämne.

* Medicinsk Grundkurs: VG

* Omvårdnad: G

* Social Omsorg: G

* Sjukvård: VG

I Social Omsorg kunde jag säkert fått ett Vg för jag har ofta hamnat på G+ men jag har inte orkat kämpa hårdare & i slutändan så spelar det ingen roll. Jag kan ha MVG i alla ämnen & ändå vara en usel USKA. Som det är nu så har jag inga planer på att plugga vidare i alla fall & skulle det bli aktuellt så kan jag ju ha behörigheten trots lägre betyg. Det får tiden utvisa vad jag känner för & vill. Jag är nöjd & det känns skönt att ha klarat av kursen efter den här terminen.


Kram E 

Av BeaTris - 24 maj 2007 14:10

Precis pratat med A en stund. Han var på väg hem från ett kundbesök inom sitt jobb. Hade minuterna innan skickat ett mess där jag skrev att jag låg på soffan & önskade att han låg bredvid & så en fråga om jag fick göra det.....önska alltså. Frågan är om det här kan funka, vi lär ju knappt ses egentligen. Jag får mina barn Söndag em & han lämnar sina Måndag morron. Det innebär att vi kan ses Söndag em nästa vecka. Visst kan vi träffas men då blir ju barna indragna tidigare än vad vi kanske tänkt oss från början. Jag kan heller inte ordna barnvakt jämt heller. Vi måste ju träffas om känslorna ska utvecklas, för att vi ska få kunna känna om vi passar ihop. Då är det nog svårt att träffas så sällan. Och knöla med veckobyte är inget jag vill göra än.....ifalll det inte blir seriöst, för det är det ju inte än, vi dejtar ju bara. Det känns lite trassligt med tankar & känslor, kan ju hoppas det går att reda ut en bit i taget åtminstone. Nu blir det lite lunch här.


See Ya.

Kram E

Av BeaTris - 23 maj 2007 17:47

Säger bara easy come, easy go. Hinner knappt få in pengar på kontot förrens dom ska ut igen. Jag har suttit & lagt in alla räkningar som samlats på hög. Efter hyra & alla undra utgifter är betalda så har jag ca 2000 kvar. Lite knapert men det är vad jag brukar ha & det brukar gå så då ska det väl göra det nu med. Hellre det än att lägga massa pengar på skit & spara räkningar. Nu betalar jag varenda en utom två som ska betalas i slutet av Juni. Det känns skönt, gillar inte att släpa efter. Dom måste ju betalas i vilket fall som helst. Jag har även sagt upp varenda dum tidning som jag lockats att ta till mig. Nu är det jag som ska skärpa mig när det gäller pengar.


Fast idag har jag slösat lite. Nya solglasögon, några nya trosor, en BH för bara 49 Kr (jättefin), en luftig sommarklänning (jag som aldrig bär klänning) & ett par leggings. Är bjuden på bröllop på Lördag bara så där så då kan det vara kul med något fint att sätta på sig. Klänningen är grå med vita blommor & ett grått band som går precis under brösten som knyts därbak. Till den ska jag ha ett par vita leggings. Spännande & se hur jag känner mig på lördag.....som ett freak förmodligen eftersom jag nästan alltid har jeans. Frågan är bara vad man ska ha om axlar & armar om det blir kallt, fast jag såg att det skulle bli bra väder men risk för åska i helgen. Men det löser sig på Lördag. Blir säkert trevligt i allafall. Det är en klasskompis som gifter sig & vi är ett par från klassen som blivit bjudna på själva vigseln & festen som är efter middagen. Ska bli kul & se henne, hennes klänning låter jättefin, ringarna är specialgjorda av en kompis till hennes sambo, båda två tillverkar smycken. Deras dotter ska också vara med. Det kommer säkert bli ett fint bröllop. Får uppdatera om det i helgen.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards